Algemene Voorwaarden

U schrijft zich in voor de 4e Neteland Natuurloop ingericht door de Neteland Natuurloop vzw, gevestigd op maatschappelijke zetel Lichtaartseweg 80, 2200 Herentals. Aanspreekpunt is Kenneth Deckers, te bereiken op volgend telefoonnummer: 0497 44 68 23. Ook te bereiken via e-mail op deckers.kenneth@gmail.com. Bij vragen of opmerking doet Neteland Natuurloop vzw haar uiterste best om binnen de werkweek te antwoorden.

 1. Inschrijven is mogelijk tot en met zondag 19 augustus 2018.
 2. Betalingen die niet op de rekening staan voor woensdag 22 augustus 2018 moeten de kassaprijs betalen (9,00 EUR) op de dag zelf. Indien je wel het inschrijvingsgeld overgeschreven hebt op bv. woensdag 22/08/2018, zorg dan voor een bewijs van overschrijving.
 3. De inschrijving kan je niet annuleren. 
 4. Jongeren onder de 16 jaar bieden we geen La Chouffe of andere alcoholische consumptie aan. Zij mogen een ander drankje in de plaats nemen. Iedereen ouder dan 16 jaar krijgt de kans om een La Chouffe-biertje te consumeren. Indien je geen alcohol drinkt, mag je natuurlijk een niet-alcoholische consumptie in de plaats nemen. Voor zij die ver moeten rijden, bieden we de kans aan om het flesje mee te nemen, mits betaling van het statiegeld (dat je uiteraard terugkrijgt wanneer je het flesje terug naar jouw lokale supermarkt brengt).
 5. De organisatie is niet verantwoordelijk voor eventuele ongevallen, fysieke en/of materiële schade en/of diefstallen. Aan alle bevoorradingsposten staat een basis EHBO-kit tot jouw beschikking.
 6. De vestiaire is constant onder bewaking, toch is de organisatie niet aansprakelijk in geval van schade en/of diefstal van je achtergelaten spullen.
 7. Ook de betreding van de Toeristentoren is op eigen risico.
 8. Safety first, pas op aan de oversteek en steek enkel over wanneer de auto’s gestopt worden door de begeleiders. Bij gesloten slagbomen mag je de treinweg niet oversteken!
 9. Kinderen ouder dan 12 jaar betalen het volledige inschrijvingsgeld. Kinderen jongeren dan 12 jaar mogen gratis meelopen en/of krijgen gratis toegang tot de IJsboerke Kids Village.
 10. De IJsboerke Kids Village staat steeds onder toezicht. Toch is de organisatie niet verantwoordelijk voor ongevallen.
 11. Indien het evenement niet kan doorgaan door uitzonderlijke omstandigheden, kan je geen terugbetaling van het inschrijvingsgeld vragen. Je mag wel gratis deelnemen aan de volgende editie.
 12. Deelnemen vereist een goede gezondheid. De deelnemer verklaart voldoende fit te zijn om haar/zijn gewenste afstand te lopen. De organisatie raadt aan om voorafgaand een preventief sportmedisch onderzoek te laten uitvoeren bij een erkend medisch sportarts.
 13. Conform de Europese verordening GDPR die ingaat op 25 mei 2018 updatete ook de Neteland Natuurloop zijn privacy beleid. Je gegevens worden verwerkt met als doeleinde je op de hoogte te houden van al het nieuws omtrent de Neteland Natuurloop en je te laten deelnemen aan wedstrijden. Via cookies tracken we gebruikersgedrag op de website teneinde de site continu te kunnen verbeteren om een optimale gebruikerservaring te bieden.  

   

  Uiteraard delen we noch persoonsgegevens noch gebruiksgegevens uit Analytics met derden 

  Bij registratie/inschrijving deel je volgende gegevens:

  ·      Naam en voornaam

  ·      E-mailadres

  ·      Aantal deelnemers

  ·      Afstand

  ·      Groepsnaam 

  Enkel je e-mailadres wordt verwerkt in een interne database. Dit gebruiken we enkel en alleen om aan direct marketing te doen. Zo houden we je op de hoogte van een nieuwe editie, praktische informatie over het evenement en eventuele promoties van onze sponsors. Deze gegevens worden onder geen enkele voorwaarde gedeeld met derden.

  Bij registratie voor de Neteland Natuurloop ontvang je een e-mail met de opt-in mogelijkheid. Zo schrijf je je uitdrukkelijk in om op de hoogte te worden gehouden van ons evenement.

  Je hebt het recht om vergeten te worden en kan u uitschrijven onderaan iedere e-mail via de link of door simpelweg een mailtje te sturen naar deckers.kenneth@gmail.com. Je gegevens worden dan gedeletet uit onze database. Je hebt ook het recht tot inzage en wijziging van uw persoonlijke gegevens.

  Betaling gebeurt via overschrijving. Je bankgegevens worden niet verwerkt noch bijgehouden door de Neteland Natuurloop.

  Gebruik van foto’s en video’s

  Tijdens het evenement worden mogelijks foto’s, video’s en ander audiovisueel materiaal genomen.

  Het evenement vindt plaats op een publiek toegankelijke plaats. Door je deelname aan een publiek evenement aanvaard je dat er foto’s en ander audiovisueel materiaal van het evenement worden genomen waarop je zichtbaar bent, maar waarbij het beeldmateriaal niet rond je persoon als centrale figuur wordt opgebouwd. Wij hebben een rechtmatig belang om gebruik te maken van dergelijke foto’s en audiovisueel materiaal voor promotie en beleving van onze evenementen.

  Er worden mogelijks ook foto’s en audiovisueel materiaal genomen, waarop jij als centrale figuur wordt afgebeeld. Wij hebben een rechtmatig belang om gebruik te maken van deze foto’s en ’audiovisueel materiaal in brochures, op affiches en algemeen marketing materiaal en op de website van de Neteland Natuurloop voor de promotie en sfeerbeleving van het evenement en van de volgende edities hiervan. Je hebt het recht om het wissen van deze foto’s te vragen tot 6 weken na het evenement. Daarvoor mag je een e-mail sturen naar deckers.kenneth@gmail.com met aanduiding van je naam, voornaam,en aanduiding van de betrokken foto of video. Een bewijs van jouw identiteit kan worden gevraagd.

  Foto’s of audiovisueel materiaal die geen sfeerbeelden zijn en die niet zijn opgebouwd rond jouw persoon als centrale figuur worden niet aan partners of sponsors overgemaakt, tenzij je hiermee hebt ingestemd.